«Український коровай»
     Відповідно до Указу Президента України №580/2015 Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 — 2020 роки, проводився заочний Всеукраїнський родинний конкурс «Український коровай».
Конкурс проводився з метою виховання духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних культурних надбань в учнівської молоді, популяризації народних традицій як безцінної історичної спадщини, профорієнтаційної роботи та залучення учнівської молоді до активної пізнавальної, пошукової та трудової діяльності.
     До участі в конкурсі запрошувалися учні (вихованці) закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти та їх родини.
     1.Основними завданнями Конкурсу були:

  • створення умов для самореалізації талановитих і обдарованих дітей та молоді, залучення їх до активної пізнавальної, наукової та трудової діяльності;
  • сприяння збереженню родинних звичаїв любити і шанувати хліб;
  • підтримка сімейних традицій, зокрема традиції випікання хліба, що займала центральне місце у культурному та повсякденному житті української родини.
     2.Учасникам Конкурсу пропонувалося на вибір виготовити:
  • коровай урочистий;
  • коровай до свята;
  • коровай весільний;
  • коровай шанувальний;
  • коровай, що символізує завершення аграрного року та ін.
     Команда ДНЗ «Львівське ВПУ торгівлі та сфери послуг» брала участь у Конкурсі: Січиокно Галина- керівник гуртка, вихованці, Мельник Світлана - заступник директора з НМР, Шевчук Руслана - методист, Слобода Інна - майстер в/н. Вони виготовили весільний коровай, подали описовий матеріал місцевих традицій випікання виробу Львівської області Яворівського району у формі відеозвіту та досліджень.
Директор Кіска Марія та учасники Конкурсу нагороджені грамотою І ступеня та відзначені у наказі НЕНЦ учнівської молоді від «22» травня 2018р. №55.
     Виріб експонувався в Народний музей хліба НЕНЦ.