«Виготовлення пряничного будиночка»
02 січня 2018р. у ДНЗ «Львівське ВПУ торгівлі та сфери послуг» відбувся майстер – клас на тему: «Виготовлення пряничного будиночка».
Назву пряничне тісто отримано завдяки різноманітним прянощам, які використовуються для його приготування. Перші вироби з пряничного тіста з’явилися у Стародавньому Єгипті. Поступово вироби поширились у Європі.
Майстри в/н Маршалик М.З. і Приступа Г.М. ознайомили учасників з технологією приготування тіста, як формуються вироби, розмальовується фасад, складається будинок.
У формуванні будиночка брали участь: директор Кіска М.Є., заступник директора з НВР Хотинецька А.К., ст. майстер кулінарного профілю Гелета О.В., викладачі професійно – теоретичної підготовки та циклова комісія майстрів в/н кулінарного профілю.
Назву пряничне тісто отримано завдяки різноманітним прянощам, які використовуються для його приготування. Перші вироби з пряничного тіста з’явилися у Стародавньому Єгипті. Поступово вироби поширились у Європі.
Майстри в/н Маршалик М.З. і Приступа Г.М. ознайомили учасників з технологією приготування тіста, як формуються вироби, розмальовується фасад, складається будинок.
У формуванні будиночка брали участь: директор Кіска М.Є., заступник директора з НВР Хотинецька А.К., ст. майстер кулінарного профілю Гелета О.В., викладачі професійно – теоретичної підготовки та циклова комісія майстрів в/н кулінарного профілю.