Міжнародний день кухаря
Кухар: як диригент, успіх якого
Залежить не тільки від його знань
І досвіду, але від особливого таланту і життя.
(К. Джером)
 
20 жовтня 2017р. кухарі всього світу відзначають професійне свято, яке було засноване конгресом Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств.
Відповідно до плану роботи ДНЗ «Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг»  були організовані і проведені заходи, присвячені Міжнародному дню кухаря.
З вітальним словом до учасників свята звернулася заступник директора з НВР А.К. Хотинецька, побажала учням, які навчаються за професією «Кухар» бути успішними, конкурентними робітниками на ринку праці.
У програмі заходи:

  • Презентація страв, закусок, салатів, української, польської, італійської, японської кухні. (Організатори – Гелета О.В., старший майстер, Бардин О.В. та Чорна М.М. і методична комісія майстрів в/н кулінарного профілю, учні II-III курсів).
  • Виставка стінгазет та проведення виховних годин (Шевчук Р.Б., методист, класні керівники та куратори груп).
  • Пізнавальні екскурсії на підприємства ресторанного господарства (Шевчук Р.Б., методист, майстри в/н, голова учнівського самоврядування)