HoReCaSHOW Lviv 2016
     З 9 по 11 листопада 2016 року у виставковому центрі «Південний ЕХРО» проходила міжнародна виставка HoReCaSHOW Lviv 2016, в рамках якої відбувалися конференції, семінари, обговорення, брифінги, від найкращих доповідачів ринку HoReCa з України та світу, шеф-кухарів, управлінців та власників бізнесу.     Майданчики SHOW kitchen були насичені практичними майстер-класами, презентаціями та дегустаціями від відомих шеф-кухарів України та світу.
     Учень Петро Лесько Львівського вищого професійного училищ торгівлі та сфери послуг був учасником кулінарного конкурсу OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP в номінації індивідуальних змагань серед  юніорів – основна страва.
     Завданнями Конкурсу є:
- об’єднання професіоналів кулінарної справи;
- розвиток творчих підходів до кулінарного мистецтва;
- популяризація сучасних технологічних підходів та інновацій в ресторанній справі.
     Конкурсна робота відповідала сучасним тенденціям, вимогам та демонстрував креативність  і професійні навички учасників.
     Роботу конкурсанта оцінювало високопрофесійне міжнародне журі з числа експертів сертифікованих WCG та WACS.
     За результатами оцінювання учень нашого училища став Лесько Петро бронзовим призером: завоював  бронзову медаль у номінації основна страва « Риба». Своїми успіхами майбутній кухар завдячує наставнику Січиокно  Галині  Іванівні, майстрові виробничого навчання, яка підготувала учня до конкурсу.