Майстер ресторанного обслуговування
№ з/п Найменування Кількість на 15 осіб Примітка
для індивідуального користування для групового користування
Обладнання
1 Ваги настільні циферблатні   3  
2 Мікрохвильова піч   2  
3 Холодильна шафа   1  
4 РРО 1 15  
5 Обідні столи 1 15  
6 Електрокип’ятильник настільний   1  
7 Бенкетні столи   2  
8 Підсобні столи   4  
9 Візочок для сервіровки   3  
10 Бездротова система виклику до кабінки   1  
11 Кавоварка (Кавова машина)   1  
12 Блендер   2  
13 Льодогенератор   1  
14 Машина для нарізання гастрономічних продуктів   1  
15 Гриль електричний   1  
Інструменти
1 Штопор універсальний 1 15  
2 Відкривачка для пляшок 1 15  
3 Відкривачка для консервів 1 15  
4 Корковиловлювач 1 15  
5 Щипці для відкривання пляшок 1 15  
6 Ножі 1 15  
7 Дошки розробні з відповідним
маркуванням
1 15  
8 Барний інвентар в асортименті в асортименті  
9 Підставки для пляшок 1 15  
Столовий посуд, прибори, білизна
1 Порцеляновий посуд в асортименті в асортименті  
2 Таці   2  
3 Серветниці в асортименті в асортименті  
4 Кільця для серветок в асортименті в асортименті  
5 Набори для спецій в асортименті в асортименті  
6 Металевий посуд в асортименті в асортименті  
7 Скляний посуд в асортименті в асортименті  
8 Основні прибори в асортименті в асортименті  
9 Допоміжні столові прибори в асортименті в асортименті  
10 Столова білизна в асортименті в асортименті  
Натуральні зразки
1 Зразки продовольчих товарів відповідно до тем програми відповідно до тем програми  
2 Муляжі овочів, фруктів відповідно до тем програми відповідно до тем програми  
3 Папки для меню 5 5  
4 Папки для рахунків 5 5  
Програмне забезпечення
1 Автоматизована система P-Keeper 1 1  

Офіціант
№ з/п Найменування Кількість на 15 осіб Примітка
для інд. корист. для груп. корист.
Обладнання
1. Ваги настільні циферблатні   3  
2. Мікрохвильова піч   2  
3. Холодильна шафа   1  
4. Апарати електронні контрольно-
Касові
  15  
5. Обідні столи   15  
6. Електрокип’ятильник настільний   1  
7. Чафіндіш   1  
8. Бенкетні столи   2  
9. Підсобні столи   4  
10. Візочок для сервіровки   3  
11. Бездротова система виклику
Офіціанта
  1  
12. Кавоварка (Кавова машина)   1  
13. Шоколадний фонтан   1  
14. Блендер   2  
Інструменти
1. Штопор універсальний 1 15  
2. Відкривачка для пляшок 1 15  
3. Відкривачка для консервів 1 15  
4. Корковиловлювач 1 15  
5. Щипці для відкривання пляшок 1 15  
6. Ножі 1 15  
7. Дошки розробні з відповідним
маркуванням
1 15  
8. Барний інвентар в асортименті в асортименті  
9. Підставки для пляшок 1 15  
Натуральні зразки
1. Порцеляновий посуд в асортименті в асортименті  
2. Таці   2  
3. Серветниці в асортименті в асортименті  
4. Кільця для серветок в асортименті в асортименті  
5. Набори для спецій в асортименті в асортименті  
6. Металевий посуд в асортименті в асортименті  
7. Скляний посуд в асортименті в асортименті  
8. Основні прибори в асортименті в асортименті  
9. Допоміжні столові прибори в асортименті в асортименті  
10. Столова білизна в асортименті в асортименті  
11. Папки для меню 5 5  
12. Папки для рахунків 5 5  
13. Зразки продовольчих товарів відповідно до тем програми відповідно до тем програми  
14. Муляжі овочів, фруктів відповідно до тем програми відповідно до тем програми  

Кондитер
 
 
№ з/п
 
 
Найменування
Кількість на групу з 15 осіб Прим
Для інд. корист. Для групи
Обладнання      
1 Універсальна кухонна машина сучасної моделі, що відповідає європейським та світовим стандартам з основних вимог безпеки праці та надійності, з комплектом змінних механізмів.   1  
2 Настільні циферблатні ваги   1  
3 Електронні ваги   2  
4 Кавомолка   1  
5 Тістомісильна машина малогабаритна   1 Якщо не входить у комплект
6 Збивальна машина   1 Якщо не входить у комплект
7 Електрична фритюрниця   1  
8 Столи виробничі   8  
9 Універсальна кухонна машина з комплектом змінних механізмів   1  
10 Плита електрична 1комф. 16комф.  
11 Шафа пекарська   1 З трьома секціями
12 Шафа холодильна   1  
13 Електрофритюрниця   1  
14 Чайник електричний   2  
Інструмент      
1 Виїмка для тіста   5 комп.  
2 Горіхокол   5  
3 Мусат   2  
4 Ніж – шкребок для масла   4  
5 Ножиці   2  
6 Ножі для глазурування 1 15  
7 Ножі для нарізання   8  
8 Ножі кухарської трійки 1 15  
9 Пристосування для видалення серцевин з яблук   2  
10 Рибочистки (скребки) різної конструкції   1  
11 Різець для тіста   8  
12 Тертка   8  
Інвентар      
1 Дошки розробні з відповідним маркуванням 1 15  
2 Друшляк   4  
3 Качалка 1 15  
4 Лоток глибокий   5  
5 Лоток мілкий   5  
6 Лопатка металева   5  
7 Лопатка дерев’яна (копистка)   5  
8 Ложки мірні   5  
9 Лопатка для торта   5  
10 Лопатка кондитерська   5  
11 Лист кондитерський   8 листи 2, 4- бортові
12 Пензлик для змащування виробів із тіста   5  
13 Мішок кондитерський з набором насадок 1 15  
14 Форми для тортів   10  
15 Сито волосяне   5  
16 Сито металеве   5  
17 Ступка з товкачиком   1  
18 Формочки для корзинок 3 45  
19 Розливна ложка 0,25-0,5 л   2  
20 Шкребки для тіста   5  
21 Шумівка   2  
22 Щипці для відпуску кондитерських виробів   5  

Перукар
№з/п  
Найменування
Кількість на групу з 15 осіб  
 
Для інд.корист. Для групи