Охорона праці
Урок 17. Гасіння та профілактика пожеж. Теоретичні основи механізму горіння та вибуху (Підручник с. 121, 107-109, 1110-120).
Урок 18. Ураження електричним струмом. Звільнення потерпілого від дії електричного струму (Підручник с. 126- 134, 140-145).
Урок 19-20. Класифікація виробничих приміщень.Допуск до роботи з електрикою та електрифікованими машинами.Засоби захисту в електроустановках.  (Підручник с. 145- 147, 147-148, 149-156).
Урок 21-22. Поняття пр. гігієну праці. Фізіологія праці. (Підручник с. 161-162, 175-176,).
Урок 23-24. Основні гігієнічні особливості праці Опалення, вентиляція, кондиціонування, освітлення приміщень. Медичні огляди. (Підручник с. 178- 187, 187-188).
Підручник

Іноземна мова
Тема: "Повторення та самоперевірка". Ст. 156 виконати завдання.
Тема: "Вогні великого міста" ст. 157-8 впр 3 чит, перекл. впр 4,5 письмово.
Тема : "Контроль знань". ст. 145-5  виконати завдання (1-3 по 2 бали, 4-6 по 3бали)
Тема: "Наука - це знання. Noun formation" ст 169 виписат і вивчити слова, ст 161 впр 4 чит, ст160 впр 2,3. ст 162 опрацювати граматичний матеріал,ст 163 впр 8 письмово
Тема "Академічна відпустка"  Впр 1, 2 (письмово),  ст 164 Впр 3 усно ст 165 , текст чит і перекладати, ст 166 впр 4, 5 усно. Опрацювати граматичний матеріал,  ст 167 впр 8 письмово. 
Тема: "Можливості вашої професії. Have/get something done. "  Ст. 168-168 впр 1, 2 письмово, впр 3 усно, впр. 4 читати, перекладати. Ст 170 опрацювати граматичний матеріал, впр 9, 10, 11ст 171.
Тема: " Робота моєї  мрії. Conditional sentences."  Ст. 172-173 впр 3 читати, перекладати, впр 1, 4 письмово. Ст 174 опрацювати граматичний матеріал, впр 10 ст письмово. 
Тема: "Мрії та бажання. Wish and if only." Ст. 176-177 впр 1  читати, перекладати , впр 5,6 письмово, впр 2 усно.  Ст 178 опрацювати граматичний матеріал, впр 7, 8 письмово. 
 
Письмові завдання надсилати на імейл marta.zyhmund@gmail.com
https://pidruchnyk.com.ua/1357-anglmova-nersisyan-10-klas.html

Устаткування підприємств масового харчування
Н.П. Саєнко с. 175--179, 184--186, 189, 190
                     с.190-206
                     с.218-230, 233-236
                     с.236-245, 252-260. 

Технологія приготування їжі з основами товарознавства.
З підручника  с.132-133
З підручника  с.133, 134.
А також дати відповіді на тести оцінювання знань.
  
 Підручник  https://drive.google.com/file/d/1xUl2fqyhfuSVJ19UnEpAXQcl4SGrPX4h/view

Охорона праці

Урок 13,14. Психофізіологічні фактори трудової діяльності та їх вплив на безпеку праці
Конспект лекцій. Психофізіологічні фактори трудової діяльності та їх вплив на безпеку праці


Облік, калькуляція.
Тема: Визначення ціни реалізації на готову продукцію у закладах ресторанного господарства.
Підруч.Р.В.Карпенко, В.М. Кузнєцов, Н.Г. Салогуб" Облік, калькуляція і звітність у з.р.г." с.146-148, 149-152.
    
Тема: Розрахунок ціни реалізації на готову продукцію
Підруч.Р.В.Карпенко, В.М. Кузнєцов, Н.Г. Салогуб" Облік, калькуляція і звітність у з.р.г." с.249-252