Іноземна за професійним спрямуванням
25. Тема уроку: Пояснюємо рахунок. 
Підручник: https://drive.google.com/file/d/1TU6DmGi-uA27p_CzyE2LHqkQFJDwqNBN/view?usp=drivesdk
Усно: впр. 1 с. 81(прочитати діалог з додатку с. 103 та обрати правдиві і неправдиві твердження відносно діалогу), впр.2 (доповнити рахунок відносно попереднього діалогу), впр.3 (погрупувати знаки обчислення)
‌ Письмово: впр. 4 (зробити цифрові обчислення поданих числівників), впр.6 (правильно розставити висловлювання в діалозі), впр 8 ( скласти діалог використовуючи подану інформацію)
26. Тема уроку: Скарги відвідувачів. Робота над помилками.
Підручник: https://drive.google.com/file/d/1TWozE35kxczFdn5M8lbdsbxxoAUiDU58/view?usp=drivesdk
Усно: розглянути конфліктні ситуації в ресторані с.48-49 і опрацювати послідовність дій офіціанта,
Письмово: виписати і вивчити правила поведінки офіціанта в конфліктній ситуації iз таблички Dealing with the angry guest с.49, виписати і перекласти слова із key vocabulary с.49, впр. 1 с. 50 (співвіднести номер скарги із картинки із її вирішенням під картинкою), впр.2 (прочитати короткі діалоги і співвіднести із діями офіціанта над ними), впр.3 (прочитати діалоги, визначити правдиві і неправдиві твердження під ними)
Письмово: впр. 4 с.51(описати ситуацію із скаргою відвідувача із власного досвіду і її вирішення)
27. Тема уроку: Вирази прощання.
Підручник: https://drive.google.com/file/d/1TU6DmGi-uA27p_CzyE2LHqkQFJDwqNBN/view?usp=drivesdk
Впр.6 с.83 (розсортувати рядки прощання з клієнтами щоб утворився діалог, звірити правильність виконання з пунктами послідовності дій офіціанта у впр. 7)
Впр. 8 (написати діалог прощання з клієнтами згідно поданої послідовності дій).
28. Тема уроку: Практикування учнів усного мовлення.
Повторити подані слова: https://drive.google.com/file/d/1ch3I3ROC-GraPPelktKzq1b5oL0O0XqM/view?usp=drivesdk
Письмово скласти опис напою (на ваш вибір), використовуючи якнайбільше (мінімум 10) поданих слів.
29. Тема уроку: Контроль знань.
Письмово виконати завдання 3-7 с.84-85 з підручника: https://drive.google.com/file/d/1TU6DmGi-uA27p_CzyE2LHqkQFJDwqNBN/view?usp=drivesdk
30. Тема уроку: Підсумковий урок.
Виконані завдання надсилайте на емейл:
zoryanap@gmail.com


Технологічне обладнання
Тема:Правила експлуатації РРО та касових терміналів.Особливості проведення розрахунків з відвідувачами в ЗРГ.Д.з: Ознайомлення зі схемами.
    

Тема:Торговельні автомати.
Практична робота:Ознайомлення з принципом роботи, правилами експлуатації торговельних автоматів.
 Д.з.Повторити вивчений матеріал і письмово охарактеризувати один із видів РРО, включаючи принцип роботи у вигляді схеми.
  


Техніка обчислень, облік і звітність.
Тема: Загальні положення про ведення касових операцій через реєстратори розрахункових операцій.
Підруч.Р.В.Карпенко, В.М. Кузнєцов, Н.Г. Салогуб" Облік, калькуляція і звітність у з.р.г." с. 171-174.
      
Тема: Розрахунки зі  споживачами. Підруч. с. 176-180.
        
Тема: Порядок ведення Книги обліку розрахункових операцій. Підруч.Р.В.Карпенко, В.М. Кузнєцов, Н.Г. Салогуб" Облік, калькуляція і звітність у з.р.г." с. 180-187
          
Тема: Правила ведення і заповнення розрахункових книжок. Підруч.Р.В.Карпенко, В.М. Кузнєцов, Н.Г. Салогуб" Облік, калькуляція і звітність у з.р.г." с. 192-197.
      
Тема: Приймання товарів і тари та документальне оформлення. Підруч.Р.В.Карпенко, В.М. Кузнєцов, Н.Г. Салогуб" Облік, калькуляція і звітність у з.р.г." с. 108-110
      
Тема: Документальне оформлення операцій з реалізації та відпуску готової продукції. Підруч.Р.В.Карпенко, В.М. Кузнєцов, Н.Г. Салогуб" Облік, калькуляція і звітність у з.р.г." с. 153-159.
            
Тема:Звітність матеріально - відповідальних осіб закладів ресторанного господарства. Підруч.Р.В.Карпенко, В.М. Кузнєцов, Н.Г. Салогуб" Облік, калькуляція і звітність у з.р.г." с. 54-57.
          
Тема:Оформлення звітності матеріально- відповідальними   особами закладів ресторанного господарства. Підруч.Р.В.Карпенко, В.М. Кузнєцов, Н.Г. Салогуб" Облік, калькуляція і звітність у з.р.г." с. 57-59
      
Запитання та відповіді надсилайте на ел. пошту: neljadr@gmail.com


Захист Вітчизни
Тема: Надання екстренної психологічної допомоги. с.68-74
Тема: Складання та вміст тривожної валізи на випадок евакуації с.74-75
Тема: Види терористичних проявів та захист від них. с. 75-78
Тема: Основи рятувальних та інших невідкладних робіт. с78-86
Підручник https://pidruchnyk.com.ua/1271-zahyst-vitchyzny-11-klass-gnatyuk.html

Технологія приготування коктейлів 
Тема: Підсолоджуюча група (сау).
Тема: Емульгаторна група. http://ukrdoc.com.ua/text/12624/index-3.html?page=3
Тема: Поняття про довгі змішані напої.
Тема: Особливості приготування, подача, інвентар, який використовується. http://ukrdoc.com.ua/text/12624/index-3.html?page=3
Тема: Довгі змішані напої: хайболи, баки, ріккі, сенгени.
Тема: Довгі змішані напої: колінзи, фіси, дейзи, слінги.
Тема: Довгі змішані напої: фікси, джулепи, коблери, кулери, фліпи. https://helpiks.org/7-79164.html
Тема: Види, технологія приготування групових змішаних напоїв: гроги, глінтвейни, крюшони. https://helpiks.org/7-79165.html
Тема: Види гарячих напоїв, що готуються в барі.
Тема: Норми виходу, вимоги до якості та терміни реалізації. https://works.doklad.ru/view/PWqdpy469BM.html
Тема: Контрольна робота (тести: тема 1, 2, 3).
Тема: Узагальнюючий урок. http://www.mktek.com.ua/wp-content/uploads/Barna-sprava.pdf
Запитання та відповіді надсилайте на адресу: semenychkase@gmail.com

Організація обслуговування

Тема: Приймання та оформлення замовлення.
https://studopedia.net/4_72224_poryadok-priymannya-i-oformlennya-zamovlennya-na-organizatsiyu-obslugovuvannya-benketiv.html
Тема: Обслуговування споживачів за барною стійкою.
https://studwood.ru/1129478/turizm/obslugovuvannya_vidviduvachiv_barnoyu_stiykoyu_zustrich_rozmischennya_vidviduvachiv_vidpratsyuvannya_priyomiv_sposobiv
Тема: Основні вимоги до обслуговування відвідувачів у барі.
Тема: Загальні правила подачі страв у барах різної спеціалізації. http://elibrary.donnuet.edu.%A6%D0%B0%C2%A6%D0%B1%202017.pdf
Запитання та відповіді надсилайте на адресу: semenychkase@gmail.com

Основи медичних знань
Тема 5.Перша домедична допомога при пораненнях. Перев'язка пораненого. Техніка виносу поранених.   Ст. 118-121.      

Тема 6.Вступ до курсу тактичної медицини. Етапи надання домедичної допомоги. Послідовність дій за алгоритмом MARCH.  Ст. 122-129
Тема 7.Проникаючі поранення грудей. Напружений пневмоторакс. Ознаки шоку в поранених. Ст. 130-133 
Тема 8.  Надання домедичної допомоги при переломах, проникаючому поранені ока. Ст. 133-136
Тема 9. Загальновійськовий набір пігулок. Попередження гіпотермії та виявлення ознак ЧМТ. Підготовка до евакуації. Ст. 140-144

Тема 10. Перша домедична допомога при утопленні, синдромі тривалого здавлювання. https://vseosvita.ua/library/nadanna-persoi-medicnoi-dopomogi-pri-nesasnih-vipadkah-na-vodi-232806.html    
                   https://vseosvita.ua/library/nadanna-persoi-dopomogi-pri-trivalomu-zdavluvanni-ludini-64350.html

Тема 11. Алгоритм дій при раптовій зупинці серця. Основні правила та порядок проведення реанімації. Непрямий масаж серця. Ст. 103-107
Тема 12. Штучне дихання. Його різновиди, методика та техніка проведення штучної вентиляції легень. Застосування дефібрилятора. Ст. 107-109 https://www.youtube.com/watch?v=c3l7PxHhmCo&feature=youtu.be
https://pidruchnyk.com.ua/1271-zahyst-vitchyzny-11-klass-gnatyuk.html

Біологія
Вив.пар.14,15; письмово ном.3-5 с.  54, ном.4-6 с.59, пр.роб. с.59.
https://pidruchnyk.com.ua/1245-biologi-ekologiya-11-klas-anderson.html

Іноземна мова

17. Тема уроку: Технологічна характеристика напою.
18. Тема уроку: Посуд для напоїв. Винний інвентар.
Підручник: https://drive.google.com/file/d/1TWozE35kxczFdn5M8lbdsbxxoAUiDU58/view?usp=drivesdk
Усно: Повторити типи і види напоїв (с.14-15), додатково прочитати Types of drinks с.20-53 з цього документа: https://drive.google.com/file/d/1EUJj7hW1xD2U7kgTM8Fl8pzbs88acaE0/view?usp=drivesdk
Письмово: виписати і вивчити подані слова: https://drive.google.com/file/d/1ch3I3ROC-GraPPelktKzq1b5oL0O0XqM/view?usp=drivesdk
Підручник: https://drive.google.com/file/d/1TU6DmGi-uA27p_CzyE2LHqkQFJDwqNBN/view?usp=drivesdk
Усно: впр.4 с.44 (співвіднести посуд для напоїв із картинок з їх назвами з таблички, назви перекласти і вивчити), впр.5( вивчити фрази стосовно напоїв).
Письмово: впр.6 (співвіднести інвентар для вина на картинках із його назвами з таблички, назви перекласти і вивчити).
https://drive.google.com/file/d/1Jwn4-HKCKk4btvHhmNe1hsuJvi8tOxLl/view?usp=drivesdk

https://drive.google.com/file/d/1L6HtHpWTXPvwun69FMS-N1d93yq87TCD/view


Тема уроку: Читаємо мовою оригіналу. Harriet Beecher Stowe "Uncle Tom's Cabin".( М. А. Нерсисян, А.О. Піроженко «English. Англійська мова 11»)
Усно: прочитати текст с.90-91, впр.2 (дати відповіді на питання, виписати і перекласти  слова та фрази із glossary).

Тема уроку: Контроль знань. Письмово виконати завдання с. 89.

Виконані завдання надсилати на емейл:
zoryanap@gmail.com
marta.zyhmund@gmail.com