Технологія приготування їжі з основами товарознавства
с. 126, 127, 128, 129
с. 129--134  
с.67-69, 81-88.  
с.89-93 і контрольна робота
   
Виконані завдання надсилати на viber: 0985921360
Підручник https://drive.google.com/file/d/1xUl2fqyhfuSVJ19UnEpAXQcl4SGrPX4h/view

Хімія

Повт.пар.23-34, письмово пар.27, завд.1--3,5,6,  11; пар.30 ном.2,3 с.176; пар.32 ном.2 с.186.
https://pidruchnyk.com.ua/380-himiya-yaroshenko-10-klas.html

Б
іологія
пов.пар.38, письмово лаб.роб. с.156
https://pidruchnyk.com.ua/1132-biologiya-ekologiya-10-klas-anderson.html

Охорона праці
"Основи електробезпеки.Вплив електричного струму на організм людини. Звільнення потерпілого від струму. Правила поведінки під час грози."
П-ник Основи охорони праці Л. Е. Винокурова, М.В. Васильчук... стор.128-160
Виконати тестові завдання ( дати  1-ну правильну відповідь за прикладом:3) 1-г...) та надіслати на ел. пошту bohdan.popadiuk@gmail.com до 05.05.2020р.
    

Іноземна мова
Контроль знань. ст 184-185, впр 1, 2, 3, 4 (письмово виконати завдання, кожне по 3 бали) Виконати завдання і відправити на імейл  marta.zyhmund@gmail.com
Тема: Контроль навичок аудіювання.  https://drive.google.com/open?id=1MVZa9QX3K-1hKC0MC9TnFuajaQEhJUxK
Контроль навичок письма. Написати твір на одну з запропонованих тем:
"Higher education or job? What is your choice?"
"The best invention ever"
"Reduce, reuse, recycle. How to be environment friendly nowadays? "
Виконати завдання і відправити на імейл: marta.zyhmund@gmail.com
Підручник https://pidruchnyk.com.ua/1357-anglmova-nersisyan-10-klas.html

Організація виробництва
Тема: Характеристика супового відділення. https://pidruchniki.com/1356061543447/turizm/organizatsiya_roboti_supovogo_viddilennya
Тема: Характеристика соусного відділення. https://poznayka.org/s41677t1.html
Тема: Організація робочих місць для приготування та відпуску страв і виробів з тіста. https://studfile.net/preview/5118724/
Тема: Організація робочих місць для приготування та відпуску страв з яєць. http://ua.textreferat.com/referat-1344.html
Тема: Організація мийної столового посуду. http://infotour.in.ua/radchenko5-16.htm
Тема: Організація мийної кухонного посуду. http://infotour.in.ua/radchenko5-16.htm
Тема: Види та матеріали з яких виготовляють столовий посуд.
Тема: Характеристика, призначення та види столового посуду. http://golsova.blogspot.com/2016/04/32.html
Тема: Вимоги столового посуду. http://medbib.in.ua/trebovaniya-oborudovaniyu-inventaryu-posude.html
Тема: Столові прибори. Види, призначення та характеристика. https://pidruchniki.com/1246122044986/turizm/stolovi_nabori_vidi_priznachennya_harakteristika
Тема: Підготовка столового посуду та приборів для обслуговування. 
Тема: Підготовка білизни для обслуговування.  https://pidruchniki.com/1280052844992/turizm/pidgotovka_stolovogo_posudu_naboriv_stolovoyi_bilizni
Тема: Столова білизна. Види та призначення. https://studfile.net/preview/5642482/page:9/
Тема: Характеристика приміщень для відвідувачів їх розміщення. https://pidruchniki.com/1180040852914/turizm/primischennya_dlya_spozhivachiv
Запитання та відповіді надсилайте на адресу: semenychkase@gmail.com