Захист Вітчизни
Урок 29. Поняття про вогневу позицію в обороні., виявлення цілей та доповідь про їх знаходження. (Підручник с. 144)
Урок 30. Склад бойової групи. Розподіл обов’язків між  військовослужбовцями та їх взаємодія у бойовій групі. (Підручник с.144-145)
Тематичне оцінювання.
Повторити пройдений матеріал за розділами та дати відповіді на контрольні питання
Розділ V. Вогнева підготовка
1. Описати будову та види боєприпасів до стрілецької зброї.
 2.Опишіть  порядок заряджання автомата.
 3.Як класифікують мінно-вибухові пристрої.
 Розділ VІ. Тактична підготовка
1.Назвати складові елементи загально військового бою.
2. Назвати варіанти пересування солдата на полі бою.
3. Що таке азимут магнітний і як його визначають.
4.Опишіть послідовність обладнання окопу для стрільби лежачи та його розміри.
5. Опишіть варіанти складу бойових груп.
Фотокопії рукописних відповідей на питання направити на Viber  063 686 69 54 до 19.06.2020р.


Технологія приготування їжі з основами товарознавства
с. 126, 127, 128, 129
с. 129--134  
с.67-69, 81-88.  
с.89-93 і контрольна робота
   
Виконані завдання надсилати на viber: 0985921360
В.С. Доцяк с.99-101, 106,107
    
В.С Доцяк с.114-126
      
В.С. Доцяк с.128-134

Підручник https://drive.google.com/file/d/1xUl2fqyhfuSVJ19UnEpAXQcl4SGrPX4h/view

Хімія

Повт.пар.23-34, письмово пар.27, завд.1--3,5,6,  11; пар.30 ном.2,3 с.176; пар.32 ном.2 с.186.
https://pidruchnyk.com.ua/380-himiya-yaroshenko-10-klas.html

Б
іологія
пов.пар.38, письмово лаб.роб. с.156
https://pidruchnyk.com.ua/1132-biologiya-ekologiya-10-klas-anderson.html

Охорона праці
"Основи електробезпеки.Вплив електричного струму на організм людини. Звільнення потерпілого від струму. Правила поведінки під час грози."
П-ник Основи охорони праці Л. Е. Винокурова, М.В. Васильчук... стор.128-160
Виконати тестові завдання ( дати  1-ну правильну відповідь за прикладом:3) 1-г...) та надіслати на ел. пошту bohdan.popadiuk@gmail.com до 05.05.2020р.
    
" Надання першої допомоги потерпілим при нещасних випадках. Засоби і заклади надання першої допомоги. Допомога при пораненнях, вивихах, опіках. Способи штучного дихання, непрямий масаж серця."
П-ник Основи охорони праці Л. Е. Винокурова, М.В. Васильчук... стор.160-190
Виконати тестові завдання (  дати  1-ну правильну відповідь за прикладом:3) 1-г...) та надіслати на ел. пошту bohdan.popadiuk@gmail.com
    
Виконати тестові завдання (  дати  1-ну правильну відповідь за прикладом:3) 1-г...) та надіслати на ел. пошту bohdan.popadiuk@gmail.com
    

Іноземна мова
Контроль знань. ст 184-185, впр 1, 2, 3, 4 (письмово виконати завдання, кожне по 3 бали) Виконати завдання і відправити на імейл  marta.zyhmund@gmail.com
Тема: Контроль навичок аудіювання.  https://drive.google.com/open?id=1MVZa9QX3K-1hKC0MC9TnFuajaQEhJUxK
Контроль навичок письма. Написати твір на одну з запропонованих тем:
"Higher education or job? What is your choice?"
"The best invention ever"
"Reduce, reuse, recycle. How to be environment friendly nowadays? "
Виконати завдання і відправити на імейл: marta.zyhmund@gmail.com
Підручник https://pidruchnyk.com.ua/1357-anglmova-nersisyan-10-klas.html

Організація виробництва
Тема: Характеристика супового відділення. https://pidruchniki.com/1356061543447/turizm/organizatsiya_roboti_supovogo_viddilennya
Тема: Характеристика соусного відділення. https://poznayka.org/s41677t1.html
Тема: Організація робочих місць для приготування та відпуску страв і виробів з тіста. https://studfile.net/preview/5118724/
Тема: Організація робочих місць для приготування та відпуску страв з яєць. http://ua.textreferat.com/referat-1344.html
Тема: Організація мийної столового посуду. http://infotour.in.ua/radchenko5-16.htm
Тема: Організація мийної кухонного посуду. http://infotour.in.ua/radchenko5-16.htm
Тема: Види та матеріали з яких виготовляють столовий посуд.
Тема: Характеристика, призначення та види столового посуду. http://golsova.blogspot.com/2016/04/32.html
Тема: Вимоги столового посуду. http://medbib.in.ua/trebovaniya-oborudovaniyu-inventaryu-posude.html
Тема: Столові прибори. Види, призначення та характеристика. https://pidruchniki.com/1246122044986/turizm/stolovi_nabori_vidi_priznachennya_harakteristika
Тема: Підготовка столового посуду та приборів для обслуговування. 
Тема: Підготовка білизни для обслуговування.  https://pidruchniki.com/1280052844992/turizm/pidgotovka_stolovogo_posudu_naboriv_stolovoyi_bilizni
Тема: Столова білизна. Види та призначення. https://studfile.net/preview/5642482/page:9/
Тема: Характеристика приміщень для відвідувачів їх розміщення. https://pidruchniki.com/1180040852914/turizm/primischennya_dlya_spozhivachiv
Тема: Характеристика складських, торгівельних приміщень та їх розміщення. https://pidruchniki.com/1376102544978/turizm/torpvelni_primischennya
Тема: Вимоги до розташування устаткування та оформлення залів ЗРГ. https://pidruchniki.com/1628041444982/turizm/ustatkuvannya_zaliv_suchasni_vimogi_mebliv
Тема: Організація роботи роздавалень, їх інвентар та обладнання.  http://ito.vspu.net/Naukova_robota/data/Konkursu/2008_2009/Gordiychyk_2008_2009/Kuhar_Dist/predmet/Organ/org_KK_9/Rozdavalna.htm
Тема: Узагальнюючий урок (тести). http://lp%B8).doc
Запитання та відповіді надсилайте на адресу: semenychkase@gmail.com