Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
Параграфи: 54, 55, 56.  Підручник
А також дати відповіді на контрольні запитання.
  
Лабораторно-практична робота
  

Іноземна мова

47. Тема уроку: Контроль навичок говоріння. 
48. Тема уроку: Контроль навичок читання.
49. Тема уроку: Контроль навичок письма.
50. Тема уроку: Підсумковий урок.
Виконати подані завдання:
https://drive.google.com/file/d/1DfBML1PHaylbV7Dw8C9wx4XydVeaz6VI/view?usp=drivesdk
Виконанні завдання надсилати на емейл:  zoryanap@gmail.com    seniv.marjana@gmail.com

Хімія
Виконати письмово ном. 3,6,7 с.73,    ном.11,12,13, 16 с.74;
Вив.пар. 15,16, письмово ном.1,2, 4,5 с.81-82; л.д.2 с.80-81;
Вив пар.17, письмово ном.1,2 с.92,ном. 4,5 с.93;
Вив.пар. 18,19, письмово   номери 1-3 с..98, ном. 2-4 с.103;
Вив. пар.20 с.104-106, пар.21; письмово ном.1,2 с.111; ном.2-5 с.115. 
Вив.пар.20 с.106-110, письмово ном.1,2 с.111;                                  
Вив.пар.29, письмово ном.1-3 с.158. 
Повт.пар.15-20, письмово ном.1-6 с.185, ном.10,11,14,16 с.186,  ном.18 с.187
https://pidruchnyk.com.ua/469-hmya-yaroshenko-11-klas.html

Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства.
З підручника такі параграфи: 51, 52.
З підручника такі параграфи: 53
https://bibliotekatekhnologija_vigotovlennja_boroshnjanikh_konditerskikh_virobiv_pidruchnik_dlja_profesijno_tekhnichnikh_navch_zakl/36-1-0-114

Мистецтво.
Практичні роботи. Приготування піц Регіна і Чотири сири.
Практичні роботи. Приготування піц Чотири сезони і Кальцоне.
Практичні роботи. Приготування піц Пепероні і Фунгі.
Практичні роботи. Приготування піц Тонно і Діабола.
Приготування піц: Сфінчіоне, Нью-йоркська, Гавайська і Грецька.
А також дати відповіді на контрольні запитання.

Захист Вітчизни. 
"Викорстання укриття на полі бою та рельєфності землі. Нанесення гриму, маскування зброї. Поняття про вогневу позицію в обороні. Склад бойової групи. Розподіл обов'язків між військовослужбовцями. Порядок дій у складі бойових груп."
"Силові вправи з вагою власного тіла, подолання перешкод" с.165-166
"ЕДС ЦЗ та її складові" с. 174-175
"Причини виникнення та класифікація НС. Рівні НС" с. 175-176
"Джерело НС у воєнний час. НС характерні для регіону" с. 176-179
"Попередження виникнення можливих НС" с. 179-180
"Основні заходи безпеки при проведенні стрільб"  с. 91-93
"Організація і проведення стрільб з автомата" с. 93-94
"Влучність стрільби. Вибір цілі та точки прицілювання"  с. 94-95 
"Підготовка упора до стрільби лежачи" с. 99
"Тренування у прицілюванні. Завдання на приціл" с. 96-97
"Умови виконання вправ стрільби з пневматичної гвинтівки" 97-98
"Удосконалення знань з будови автомата" с.98-102
"Тренування вправ стрільби з пневматичної гвинтівки" с 102-105
"Призначення, бойові властивості ручної гранати" с. 122-123
"Заходи безпеки під час поводження з ручною гранатою"
"Виконання першої вправи з метання ручних гранат"  с. 124-128
"Основи військової топографії"  с. 146-164
П-к Захист Вітчизни С. Хараху, В. Павлов... 10-11 кл. 

Професійна етика