Кулінарна характеристика страв і напоїв.
        
            
          
  

Організація обслуговування
osnovni_tipi_pidpriyemstv_restorannogo_gospodarstva

klasifikatsiya_pidpriyemstv_restorannogo_gospodarstva

vimogi_zakladiv_restorannogo_gospodarstva


https://uk.wikipedia.org/wiki/Меню

https://pidruchniki.com/12800528/turizm/stolova_bilizna

https://studfile.net/preview/5642482/page:9/

https://pidruchniki.com/1709042452916/turizm/stoloviy_posud_priladdya_bilizna

https://studfile.net/preview/5437376/page:29/

https://pidruchniki.com/1709042452916/turizm/stoloviy_posud_priladdya_bilizna

 https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%BE%%BE%D1%80%D0%B8

https://pidruchniki.com/18060203/turizm/sklyaniy_krishtaleviy_posud


http://um.co.ua/9/9-7/9-73936.html

https://studopedia.su/13_33834_zustrich-vidviduvachiv-priyom-zamovlennya.html?fbclid=IwAR3zZyfkkVd1nX_8jlmZibGM3hTErGfsEmrrclL68iyaznuyVy_LoJO_lgo

https://pidruchniki.com/1376102544978/turizm/torpvelni_primischennya

http://4exam.info/book_261_glava_21_6.1.%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0_Primіshhennja_restorannogo_gospodarstva..html

https://pidruchniki.com/1842112045001/turizm/sposobi_podachi_strav_zakusok

Фізична культура
https://vseosvita.ua/library/domasni-zavdanna-z-fizicnoi-kulturi-108630.html?fbclid=IwAR
2_ceQ44VIS4Zl8f3Ep0O5w3N8a1Y5e6_D__4Mx8e8bWw6w0ACsH2LcfgQ


Іноземна мова за професійним спрямуванням

Тема №1 Привітання і представлення. Особисті дані
Виконати подані завдання: Опрацювати сторінки 8-9, Виконати вправи на стор 4-5 (письмово)
  
Тема №2 Запит про бронювання вечірки по телефону
Виконати подані завдання: Опрацювати сторінки 16-17,  Виконати вправи на стор 18-19 (письмово)
      
Тема №3 Посуд. Інвентар. Обладнання
Виконати подані завдання: Виписати, перекласти та вивчити слова с.8-9
  
Тема №4 Розміщення гостей за столом. Present Simple Tense, Present Continuous Tense
Виконати подані завдання: Опрацювати сторінки 20-21,Виконати вправи на стор 22-23 (письмово)
      
Тема: Замовлення столика Anne Baude, Montserrat Iglesias, Anna Inesta “Ready to order”
Усно:розібрати діалог «Замовлення столика по телефону» впр.2 с.26 і виправити помилки у формулярі замовлення.
Письмово: впр. 3 с.27, впр. 5 с.30, впр.7 с.31
 
Тема: Зустріч відвідувачів Modal verbs Anne Baude, Montserrat Iglesias, Anna Inesta “Ready to order”
Усно:розібрати діалог «Зустріч відвідувачів» с.34і написати послідовність дій офіціанта при зустрічі відвідувачів, опрацювати вживання модальних дієслів с.35
Письмово: впр. 3 с. 35
 
Тема: Сервірування столу до сніданку, обіду,вечері Anne Baude, Montserrat Iglesias, Anna Inesta “Ready to order”
Усно: опрацювати і вивчити назви приборів до сніданку, обіду,вечері.
Письмово: впр.4,5 с.39 ( знайти відповідності приборів до сніданку, обіду,вечері з іх ілюстраціями)
 
Тема: Меню. Види меню. Past Simple Tense (regular)Here’s the menu Anne Baude, Montserrat Iglesias, Anna Inesta “Ready to order”
Усно:впр. 2 (прочитати і перекласти меню, доповнити пропуски словами з таблички, визначити відмінності від українського меню), впр. 3 (співвіднести слова з таблички з іх ілюстраціями),повторити правила вживання минулого часу с.62, для кращого розуміння правила див. https://www.grammarly.com/blog/simple-past/
Письмово: впр. 4, 5, 6, 7(с. 61-62)

Тема: Меню напоїв. Види напоїв. Countable and uncountable nouns
 (Anne Baude, Montserrat Iglesias, Anna Inesta"Ready to order" p.40-42) https://drive.google.com/file/d/1TU6DmGi-uA27p_CzyE2LHqkQFJDwqNBN/view
https://drive.google.com/file/d/1TU6DmGi-uA27p_CzyE2LHqkQFJDwqNBN/view?usp=drivesdk
Усно: впр.1 с.40( перечислити напої), впр. 2, 3 (доповнити меню напоїв), впр.7 (співвіднести слова з малюнками до цих слів).
Опрацювати правила вживання злічуваних і незлічуваних іменників ст 42. Для кращого розуміння правила див. https://grammarway.com/ua/nouns
Письмово: впр.4 (доповнити табличку поданими словами), впр. 5 (прочитати твердження с. 101, виписати з вправи тільки ті напої, про які говорилося на цій сторінці), впр.8 (доповнити речення словом some або any).
 
Тема: Замовлення напоїв. (Anne Baude, Montserrat Iglesias, Anna Inesta"Ready to order" p.44-45)
Anne Baude, Montserrat Iglesias, Anna Inesta "Ready to order"https://drive.google.com/file/d/1TU6DmGi-uA27p_CzyE2LHqkQFJDwqNBN/view?usp=drivesdk
Усно: впр.1 с.44 (прочитати діалог про замовлення напоїв і опрацювати подані тести)
Письмово: впр. 3 с.45 (скласти правильно речення із поданих слів)
 
Тема: Посуд для напоїв. Винний інвентар. (Anne Baude, Montserrat Iglesias, Anna Inesta"Ready to order" p.44-45)
Усно: впр.5 с.46 Письмово: впр. 6 с.45 і скласти і написати діалог між офіціантом і гостем.
Підручник: https://drive.google.com/file/d/1TU6DmGi-uA27p_CzyE2LHqkQFJDwqNBN/view
 
 Тема: Інгредієнти для приготування напоїв. (Renee Talalla "English for restaurant workers" p.14-15) https://drive.google.com/file/d/1TWozE35kxczFdn5M8lbdsbxxoAUiDU58/view?usp=drivesdk
Усно опрацювати типи, назви і визначення алкогольних напоїв с. 15.
Письмово виписати визначення слів та фраз стосовно алкогольних напоїв із вкладеного документа. Essential Words for Bartenders .doc
Письмово виписати і перекласти назви овочів, фруктів і трав зі с. 13.
Підручники: https://drive.google.com/file/d/1TWozE35kxczFdn5M8lbdsbxxoAUiDU58/view
    https://drive.google.com/file/d/1TU6DmGi-uA27p_CzyE2LHqkQFJDwqNBN/view
 
Тема: Прибирання невикористаних приборів
Усно: розібрати ситуацію с.25 і пояснити послідовність дій офіціанта, вивчити назви предметів для сервірування столу (A Place setting), записати, перекласти і вивчити слова (key vocabulary) та фрази (for special attention)
Письмово: впр. 1 с.26 (описати подані предмети одним словом, наприклад 2 –cutlery і т.д.), впр 2 (виписати з таблички слова, протилежні за значенням до виділених слів в реченнях).
https://drive.google.com/file/d/1TWozE35kxczFdn5M8lbdsbxxoAUiDU58/view?usp=drivesdk
 
Тема: Правила поведінки офіціанта. Обслуговування клієнта
Опрацювати і виписати правила поведінки офіціанта с.76
https://drive.google.com/file/d/1TWozE35kxczFdn5M8lbdsbxxoAUiDU58/view?usp=drivesdk
 

http://lpltsp.lviv.ua/image/data/2019-D0%B3%D0%BB%D1%96%D0%B9%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_14_04.doc

http://lpltsp.lviv.ua/image/data/2019-D0%B3%D0%BB%D1%96%D0%B9%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_27_04.doc
Підручник: https://drive.google.com/file/d/1TU6DmGi-uA27p_CzyE2LHqkQFJDwqNBN/view
Виконані завдання надсилати на email:Seniv.marjana@gmail.com

Польська мова
Тема: Види сніданків
Виконати подані завдання: Опрацювати типи сніданків, Виписати типи сніданків польською мовою, Вивчити нові слова
        
Тема: Посуд для сервірування столу до сніданку
Виконати подані завдання: Вивчити назви столового приладдя для сніданку польською мовою, Виконати практично завдання з сервірування столу для сніданку польською мовою. Результат виконання представити за допомогою новітніх інтерактивних технологій медіазв’язку (напр. Viber)

     http://lpltsp.lviv.ua/image/data/2019-1.doc

http://lpltsp.lviv.ua/image/data/2019-0%B0_14_04.doc


http://D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_24_04.doc

http://lpltsp.lviv.ua/image/data/2019-0%B0_30_04.doc
Тема: Методи обслуговування офіціантами Опрацювати п. 2 Metody obsługi kelnerskiej. Виписати основні методи
Тема: Обов’язки офіціанта. Опрацювати п. 3 Za co odpowiada obsługa kelnerska. Виписати основні обов’язки
Тема: Заборонені дії для офіціантів Опрацювати п.п. «Czego absolutnie nie wolno obsłudze kelnerskiej». Виписати заборонені для офіціантів дії.
Тема: Способи подачі холодних закусок Опрацювати п. 4. Виписати кryteria oceny przystawek
Тема: Способи подачі гарячих закусок Опрацювати п. Sposoby układania przystawek
Тема: Методи сервірування основних страв Опрацювати п. 7.
Тема: Різновиди супів Опрацювати п. 6. Виписати sposoby podawania zup
Тема: Типи обслуговування Опрацювати п. 9. Виписати Rodzaje serwisów - dla przypomnienia
https://ebook-24.edu.pl/kursy/mod/page/view.php?id=224

http://l%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_13_05.doc

Виконані завдання надсилати на email: Seniv.marjana@gmail.com

Торгово-технологічне обладнання
Тема:Загальні відомості про обладнання.Основні напрямки механізації обладнання.Класифікація обладнання.Вимоги . Д.з автор Архіпов с14—17, СаєнкоН.А.с71—72

Тема:Продаж товарів.Форми ,методи продажу товарів.Продаж товарів через  прилавок обслуговування.Д.з.Автор       В.В.Апопій,І.П.Міщук с474—481
  
Тема:Немеханічне обладнання.Меблі для ЗРГ.     Устаткування для обслуговування відвідувачів

Тема:Механічне обладнання в ЗРГ.  Класифікація, види,призначення.АвтСаєнко с72—79, 102—106
Тема:Активні та особливі форми продажу товарів.Самообслуговування вЗРГ.Д.з.Автор В.В.Апопій с481—491
 
Тема:Механічне обладнання. Овочерізки, слайсери.Призначення,будо-  ва правила експлуатації.            Д/з авт.Саєнко Н.А. с117—122.
Тема:Механічне обладнання.Кавомолки,блен-дери,екстрактори.Технічна характеристика,принцип роботи,правила експлуатації.     Д/з автСаєнко Н.А.с122—128
Практична робота:Ознайомлення з правилами експлуатації механічного обладнання.      Д/з.Описати принцип роботи,правила експлуатації одного з видів механічного обладнання.
Тема:Теплове обладнання.Загальні відомості.Класифікація теплового обладнання, призначення,тех.характеристика.Д.з.авт Саєнко Н.А.с133-134.Запитання: 1.Що таке теплова обробка продуктів? 2На які групи поділяються теплові апарати,які використовують у  ЗРГ?
Тема:Універсальні теплові апарати,варильне обладнання.Основні способи приготування кави.Д.з.авт  Саєнко с209-218.Запитання: 1.Які теплові апарати відносять до харчоварильних? 2.При яких температурах відбувається процес варіння харчових продуктів? 3.Які теплові апарати відносять до групи універсальних?
Тема:Жарильно-пекарське обладнання,класифікація,тех. х-ка.Д.з авт Саєнко с245-249.    Запитання: 1.Як класифікується жарильно-пекарське обладнання?2.Назвіть конструктивні особливості сковорід.
Тема:Поняття про НВЧ і ІЧ-обігрів.Електротосте-ри,електрогрилі.Мікрохвильові печі.Д.з.авт.Саєнко с133-134.
           Запитання: 1.Яке теплове обладнання відносять до групи допоміжного?
                               2.Які властивості має ІЧ-випромінювання?
                               3.Наведіть правила експлуатації мармітів.
Тема:Практична робота:Ознайомлення з правилами експлуатації теплового обладнання.Д.з. Описати призначення,принцип роботи та правила експлуатації одного з видів теплового обладнання.
Тема:Холодильне обладнання.Значення,суть охолодження.Класифікація холодильного обладнання.Д.з. авт.Саєнко с275-279.
          Запитання: 1.Назвіть види холодильного обладнання.
                             2.Що розуміють під охолодженням і заморожуванням харчових продуктів?
                             3.Яке обладнання називається середньотемпературним ?
Тема:Холодильні камери, прилавки, вітрини.Характеристика льодогенераторів.Апарати для охолодження та розливу напоїв.Правила експлуатації.Д.з.авт.Саєнко Н.А. с279-291-307,311-314.
          Запитання:1.Будова та призначення холодильних шаф.
                             2.Яке призначення охолоджувальних столів?
                             3.Призначення льодогенераторів.
                             4.Будова та принцип дії фризерів.
    
Тема:Лінії роздачі в ЗРГ і правила експлуатації.       Ваговимірювальне обладнання.Ваги,вимоги.        Д.з.авт.Шинкаренко с188
Тема:Класифікація ваг,їх типи та принцип дії.      Характеристика електронних ваг.  Д.з. авт.Шинкаренко с189-191.
           Запитання:1.Як класифікують ваговимірювальне обладнання?
                             2.Назвіть основні елементи та принцип дії електронних ваг.
Тема:Практична робота:Ознайомлення з сучасним ваговимірювальним обладнанням. Описати призначення,принцип роботи і правила експлуатації з одного видів ваг на підприємствах ЗРГ
Тема:Реєстратор розрахункових операцій РРО.Загальні відомості,класифікаціяРРО.
Тема:Правила експлуатації РРО та касових терміналів.Практична робота:Ознайомлення з принципом роботи,правилами експлуатації РРО.Д.з:повторити вивчений матеріал і письмово охарактеризувати один із видів РРО, включаючи принцип роботи у вигляді схеми.

Виконані завдання скидати на вайбер:0988064579

Комерційна діяльність
Тема:Продаж товарів на замовлення. Особливі форми продажу товарів.Д/з авт АпопійВ.В.МіщукІ.П с107-119 Д/з описати порядок продажу товарів на замовлення в ЗРГ авт Апопій  с486-489,500-501.
  
Тема:Продаж товарів на аукціонах.Торгівля ношеним одягом«секонд-хенд».Д.з. авт.Апопій с506-511.Запитання:1.Які бувають аукціони? 2.Які схеми торгівлі«секонд-хендом» поширені в Україні?
    
Тема:Система послуг у ЗРГ.Організація надання додаткових торговельних послуг.Д.з авт.АпопійВ.В.с512-517,526-    529.

Тема:Вимоги до якості товарів.Кодування товарів і послуг.Д.з.авт АпопійВ.В.с62-69.
          Запитання:    1.Якими  документами описуються і регламентуються вимоги до товарів?
                                 2.Що означає штрих код?
      
Тема:Методи вивчення попиту.Формування і розміщення асортименту товарів уЗРГ.
           ЗАПИТАННЯ:1.Які методи вивчення попиту використовують вРТМ?
                                  2.Який порядок формування асортименту товарів в РТМ?

 Тема:Культура торгівлі та її складові елементи.Культура обслуговування відвідувачів вЗРГ.
           Запитання:1.Які складові елементи формують систему обслуговування населення?
                              2.Що таке культура обслуговування і які елементи включає в себе?
  
Тема:Порядок заняття торговельною діяльністю та правила обслуговування населення в торгівлі та сфері послуг.        Д.з.Правила.Ознайомлення з розділами 1-3,5-6. 
Тема:Законодавство України про захист прав споживачів.Д.з.Закон статті 1-22.,опрацювати.                         
Тема:Відповідальність за порушення законодавства про захист прав споживачів.         Д.з.Закон,статті 23-24.Автор Апопій В.В.с484-485. 
Тема:Правила продажу роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.Д.з.         Ознайомлення з правилами.       Описати продаж алкогольних напоїв на розлив для споживання на місці в ЗРГ. 
Тема:Ефективність    комерційної діяльності.Суть і зміст комерційного ризику. Д.з. авт.Апопій В.В.с531-538,539-549.     
        Запитання: 1.У чому полягає суть ефективності комерційної діяльності?
                           2.Що  розуміють під комерційним ризиком?
                           3.Які бувають види ризиків?

Тема:Реклама в комерційній діяльності.Засоби і організація реклами вЗРГ.     Д.з. авт.Тихоновський В.Г.с23-49.             
Тема:Організація реклами в ЗРГ.Роль і функції внутрішньої реклами.Д.з. авт.    Апопій В.В., Міщук І. П.с237-241.
                         Запитання:1.Які цілі має на меті реклама в ЗРГ?
                                            2.Що формує систему інформації в ЗРГ ?
                                            3.Підготувати письмово презентацію:Засоби реклами в ЗРГ.
  
Тема:Реклама в ЗРГ.Підсумковий урок.Д.з.    Підготувати презентацію:Засоби реклами в ЗРГ.
Виконані завдання скидати на вайбер:0988064579