Фізична культура
https://vseosvita.ua/library/domasni-zavdanna-z-fizicnoi-kulturi-108630.html?fbclid=
IwAR2_ceQ44VIS4Zl8f3Ep0O5w3N8a1Y5e6_D__4Mx8e8bWw6w0ACsH2LcfgQ



Іноземна мова за професійним спрямуванням
Тема: Кухонні механізми, обладнання та інструменти іноземною мовою
Виконати подані завдання:  Виписати і перекласти слова, Виконати вправу
    
  

  
  


Тема: Технологічні процеси іноземною мовою
Виконати подані завдання: Виписати і перекласти слова, Виконати вправи 5-9


http://lpltsp.lviv.ua/image/data/2019-2020/111%20%D0%94%D0%B.doc

Тема: Українські десерти
 https://euspecialties.com/best-ukrainian-desserts/
 
Тема: Дизайн святкового столу
с.40-41 вправи 1-3
https://docplayer.net/45896745-Special-english-materiali-z-angliyskoyi-movi-dlya-uchniv-z-profesiyi-kuhar-oficiant.html
 
Тема: Декорація страв
с.45 вправи 1-3
https://docplayer.net/45896745-Special-english-materiali-z-angliyskoyi-movi-dlya-uchniv-z-profesiyi-kuhar-oficiant.html
 
http://lpltsp.lviv.ua/image/data/2019-2020/111%20%D0%94%D0%B%D0%B2/180/180_14_04.doc

http://lpltsp.lviv.ua/image/data/2019-2020/111%20%D0%94%D0%B8%D0%B2/180/180.  30.04doc.doc
Виконані завдання надсилати на email: Seniv.marjana@gmail.com

Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
Параграфи  15-32 
Параграфи: 35, 36, 37, 38, 39, 61, 64,  65
Параграфи: 66, 67, 68, 72, 73, 74
Параграфи: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 47, 48, 49.
Параграфи: 51, 52, 53, 54, 55, 56. А також дати відповіді на контрольні запитання.
  
https://biblioteka-cpto.ucoz.tekhnologija_vigotovlennja_boroshnjanikh_konditerskikh_virobiv
Лабораторно практичні роботи
    

  
  
   

     

  



Малювання та ліплення
            
        

Тема: Геометричні композиції в малюнку
          
      

Практичні роботи з спецмалювання
          
  
 Малювання орнаменту
              
            
Колір в композиції малюнка
            
      
 Практичні роботи. Малювання орнаментів: площинні, рельєфні, стрічкові, замкнені, розети, композиційно-замкнені у квадраті, сітчасті.
 Практичні роботи. Малювання прикрас з орнаменту. А також дати відпоавді на контрольні запитання.

Молекулярна кухня
        
    
            
            

Кухонний інвентар молекулярної кухні. А також дати відповіді на контрольні запитання.
        

Організація виробництва

Тема: Види матеріалів з яких виготовляють столовий посуд. Фарфоровий, фаянсовий посуд
Тема: Столові набори,. Види, призначення та характеристика
Тема: Характеристика, види та призначення металевого посуду
Тема: Характеристика, види та призначення столових приборів і білизни
Тема: Характеристика приміщень для відвідувачів. Вестибюль
Тема: Підсобні приміщення: сервізна, мийна посуду, обладнання
        
Тема: Кваліфікаційна характеристика кондитера ІІІ розряду.  https://jobs.ua/rus/dkhp/articles-1653
Тема: Організація роботи кондитерського цеху. https://pidruchniki.com/1494051143450/turizm/organizatsiya_roboti_konditerskogo_tsehu
Тема: Призначення та характеристика кондитерського цеху. https://pidruchniki.com/1494051143450/turizm/organizatsiya_roboti_konditerskogo_tsehu
Тема: Складські приміщення кондитерського цеху. http://infotour.in.ua/radchenko3-5.htm
 
Тема: Відділення для обробки та миття яєць. Призначення та характеристика. http://ua.textreferat.com/referat-1344.html
Тема: Відділення для замісу тіста. Призначення та характеристика. https://pidruchniki.com/1494051143450/turizm/organizatsiya_roboti_konditerskogo_tsehu
Тема: Відділення для розробки тіста. Призначення та характеристика. https://pidruchniki.com/1494051143450/turizm/organizatsiya_roboti_konditerskogo_tsehu
Тема: Відділення для випікання виробів. Призначення та характеристика. https://poznayka.org/s41679t1.html
Тема: Відділення для виготовлення помадки, сиропу. Призначення та характеристика. https://studfile.net/preview/5118724/
Тема: Організація роботи цеху борошняних виробів. Призначення та характеристика. https://studfile.net/preview/5118724/
Тема: Мийне відділення кондитерського цеху. Призначення та характеристика. http://infotour.in.ua/radchenko5-16.htm
Тема: Організація роботи експедиції. http://infotour.in.ua/radchenko5-16.htm
Тема: Організація камери добового зберігання. https://tourlib.net/books_ukr/arhipov4.htm
Тема: Організація роботи хліборізки http://infotour.in.ua/radchenko5-16.htm

Запитання та відповіді надсилайте на адресу: semenychkase@gmail.com

Устаткування підприємств харчування
Тема: Жарильно-пекарське устаткування
Тема: Водогрійне устаткування.
Тема: Марміти електричні для відпуску 1-х та 2-х страв їх призначення та будова. Правила експлуатації та технічні вимоги безпеки.
https://drive.google.com/file/d/1Z8cToA8YNOvpFWhY0k7q9l0AWGlduGey/view  Н. П.Саєнко «Устаткування підприємств громадського харчування» с. 261-265
Тема: Машини та механізми для просіювання борошна з нерухомими та рухомими ситами. Їх будова, принцип роботи, правила експлуатації з дотриманням технічних вимог безпеки праці.
https://drive.google.com/file/d/1Z8cToA8YNOvpFWhY0k7q9l0AWGlduGey/view Н. П.Саєнко «Устаткування підприємств громадського харчування» с. 88-94
https://www.youtube.com/watch?v=yPr8w98wAko мукосій БП -1000
https://www.youtube.com/watch?v=bsi4tfEsBH0 мукосій МР -1000
https://www.youtube.com/watch?v=4bD4UCVWfPM мукосій МПС 141-2 ЛАККК
https://www.youtube.com/watch?v=QZ_1pOTFT70 мукосій РОСС ВП-1
https://www.youtube.com/watch?v=GClEnOhkSsE мукосій KUMKAYA
https://www.youtube.com/watch?v=0oTLIIVW-lw мукосій вібраційний
Тема: Машини для замішування тіста. Тістомісильна машина: МБТМ-140, МТМ-15, ОН-199А, Прима-40, Прима-300. https://drive.google.com/file/d/1Z8cToA8YNOvpFWhY0k7q9l0AWGlduGey/view Н. П.Саєнко «Устаткування підприємств громадського харчування» с. 94
Тема: Їх будова, прин?